Archive for Μαρτίου 2017

Συνέντευξη στο Winterview #3


Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του WINTERVIEW. Ξεφυλλίζοντας τις 70 σελίδες του, μπορείτε να διαβάσετε μια ωραία συζήτηση που είχαμε τον Οκτώβρη του '16 με τον Γιώργο (έναν από τους δύο εκδότες του fanzine).
Τους ευχαριστούμε πολύ που μας δώσανε την ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα για εμάς, τους προβληματισμούς μας και τα θέλω μας. Η κουβέντα έγινε στα ελληνικά και μεταφράστηκε στα αγγλικά για τις ανάγκες του fanzine. Χαρά στο κουράγιο σου george!
Το Winterview #3 κοστίζει 2.5e και μπορείτε να το βρείτε ερχόμενοι/ες σε επικοινωνία με τη συντακτική ομάδα στο winterviewpunk@gmail.com . 
Επίσης θα το βρείτε στο Studio from the down καθώς και σε διάφορα άλλα distro.

Υπόγεια ευχαριστώ!

Αφού καταφέραμε εν τέλει να αφήσουμε πίσω μας το κυκλοφοριακό κουμφούζιο της Αθήνας. Αφού προλάβαμε να παίξουμε με τους υπέροχους WASTED στην κατάληψη Αντιβίωση. Αφού απολαύσαμε το σπάνιο φαινόμενο της ηλιοφάνειας στη πόλη μας, έχουμε και λέμε:
 Σε όσους κι όσες κατέβηκαν το περασμένο Σάββατο στο υπόγειο της Καλλιδρομίου 94, στην ομάδα Πείραμα, στους Αρχή του Τέλους και τους Head On, στον ηχολήπτη, στα φιλαράκια που μας φιλοξένησαν, στα αλάνια που προσφέρθηκαν να μας κατεβάσουν και να μας συνοδέψουν στη πρωτεύουσα, στα πρόσωπα που είχαμε καιρό να ειδωθούμε και μας δόθηκε η ευκαιρία έστω και για λίγο να ξανανταμωθούμε. 
Kαλή δύναμη, καλή συνέχεια και ένα θερμό ευχαριστώ για το υπέροχο live.

Εις το επανειδήν!



Από το Blogger.

.

diy dark punk band from ioannina city

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark . Converted by LiteThemes.com .